Log ind

Hvis du tidligere har handlet hos os kan du logge ind og se ordrestatus, ændre e-mail adresse osv.


E-mail
Telefonnummer

Handelsbetingelser

 1. Priser

  Priserne er vejledende udsalgspriser inkl. 25% moms.
  En momsændring medfører automatisk en ændring af de vejledende udsalgspriser.


 2. Bestilling

  Følg omhyggeligt de anførte regler for måltagning. Evt brug PANEX opmålings guiden.
  Varer produceret efter kundens mål og anvisninger kan ikke tages retur eller ombyttes.


 3. Betaling

  Betaling kan ske med Dankort. Der pålægges intet gebyr for kortbetalingen.

  Betaler du med dit betalingskort, er du til hver en tid sikret mod misbrug, da du altid har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Der er ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Alle de data som sendes i forbindelse med køb på vores webshop, betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem.


 4. Leveringstid

  Alle varer leveres normalt indenfor 5-15 hverdage. Der kan dog i visse situationer forekomme forlænget leveringstid, men i disse tilfælde bliver du naturligvis kontaktet.


 5. Fortrydelsesret

  Ifølge forbrugeraftaleloven skal der ydes 14 dages fortrydelsesret på alm. køb, men da vores produkter fremstilles specielt efter dine behov og ønsker, bortfalder fortrydelsesretten når produktionen igangsættes.

  Når du godkender dit køb på hjemmesiden og accepterer vores salgs- og leveringsbetingelser, accepterer du samtidig at produktionen af dine givne mål og ønsker kan påbegyndes og at fortrydelsesretten dermed bortfalder.

  Fortryder du købet, vil vi anmode dig om at kontakte os snarest muligt, da vi vil forsøge at stoppe ordren og dermed annullere købet for dig.


 6. Garanti/Reklamationsret

  På alle vores produkter ydes 2 års reklamationsret i henhold til gældende dansk lovgivning. Skulle det være tilfældet, at dine gardiner går i stykker efter garantiperioden, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning, som passer dig bedst. Garantien dækker ikke ved betjeningsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side.

  Selvom vi har taget alle rimelige forholdsregler for at kunne garantere, at informationerne på stofprøverne er korrekte, giver vi ingen garanti eller økonomisk kompensation i forbindelse med korrektheden, sikkerheden eller anvendeligheden af produktet. Specifikationerne kan ændres uden varsel i forbindelse med forbedringer af produktet eller ved forandringer nødvendiggjort af love og regulativer, og vi er ikke ansvarlig for konsekvenser af sådanne ændringer. Farveforskelle i forhold til prøverne kan forekomme. Forbrugerne skal selv undersøge, om det aktuelle produkt opfylder de krav og specifikationer, som produktet kræver til den specifikke opgave.

  Alle varer afsendes efter aftale med kunden. Kontroller straks efter modtagelse, at det er den rigtige vare og meddel os omgående omkring eventuelle mangler.
  Returnering af varer kan kun ske efter aftale og kun i originalpakningen. Hvis der er sket skader på varen under transporten, eller stemmer det modtagne antal kolli ikke overens med forsendelsespapirerne, skal du straks reklameres til fragtmanden.
  Der gives ikke kompensation for følgeomkostninger pga. fejl, og derfor skal varen kontrolleres ved modtagelsen.


 7. Udførelse

  Alle artikler leveres udført som beskrevet eller illustreret. Dog forbeholder producenten sig ret til at foretage ændringer i mønstre og modeller. Der kan ikke garanteres for lysægthed eller for forskelle i farve og finish.

  Enhver ordre modtages under forbehold for force majeure, hvad enten det er mangel på råvarer, stigning i importpriser, brand eller andre forhold, som producenten ikke er herre over.

  Der tages forbehold for moms- og afgiftsændringer. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte varer.


Gemmer vent venligst...
Gemmer vent venligst...