Log ind

Hvis du tidligere har handlet hos os kan du logge ind og se ordrestatus, ændre e-mail adresse osv.


E-mail
Telefonnummer

Garanti på Panex produkter

På alle vores produkter ydes 2 års reklamationsret i henhold til gældende dansk lovgivning. Skulle det være tilfældet, at dine gardiner går i stykker efter garantiperioden, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning, som passer dig bedst. Garantien dækker ikke ved betjeningsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side.

Selvom vi har taget alle rimelige forholdsregler for at kunne garantere, at informationerne på stofprøverne er korrekte, giver vi ingen garanti eller økonomisk kompensation i forbindelse med korrektheden, sikkerheden eller anvendeligheden af produktet. Specifikationerne kan ændres uden varsel i forbindelse med forbedringer af produktet eller ved forandringer nødvendiggjort af love og regulativer, og vi er ikke ansvarlig for konsekvenser af sådanne ændringer. Farveforskelle i forhold til prøverne kan forekomme. Forbrugerne skal selv undersøge, om det aktuelle produkt opfylder de krav og specifikationer, som produktet kræver til den specifikke opgave.

Alle varer afsendes efter aftale med kunden. Kontroller straks efter modtagelse, at det er den rigtige vare og meddel os omgående omkring eventuelle mangler.

Returnering af varer kan kun ske efter aftale og kun i originalpakningen. Hvis der er sket skader på varen under transporten, eller stemmer det modtagne antal kolli ikke overens med forsendelsespapirerne, skal du straks reklameres til fragtmanden. Der gives ikke kompensation for følgeomkostninger pga. fejl, og derfor skal varen kontrolleres ved modtagelsen.

BEMÆRK: Varer bestilt på specialmål tages ikke retur

Gemmer vent venligst...
Gemmer vent venligst...